Toimitusaika
Tuotteet pyritään toimittamaan matkaan viikon kuluessa maksusuorituksen näkymisestä. Mikäli kyseessä on tuote joka on varastosta loppunut, otetaan tilaajaan yhteyttä viimeistään viikon kuluessa ja sovitaan jatkotoimenpiteistä.

Toimitustavat
Tuotteiden toimitustapa on ensisijaisesti Itellan postipalvelu.  Vaihtoehdot määräytyvät tuotteen painon mukaan, mahdollisia vaihtoehtoja ovat kirje, maksikirje ja postipaketti.

Maksutavat
Maksutapoina ovat tilisiirto ja PayPal.
Maksun suorittaminen on tarkoitettu tehtäväksi välittömästi tilauksen jälkeen, joten kolmen päivän jälkeen tilauksen tekemisestä otamme maksusuorituksen puuttuessa yhteyttä asiakkaaseen, viikon päästä tilaus poistetaan jonosta. Tahallisten häiriköintitilausten teko saattaa johtaa korvausvaatimuksiin.
Toistaiseksi Piraattipuolue ei ole arvonlisävelvollinen, tuotteet eivät sisällä arvonlisäveroa.

Takuu ja palautusoikeus
Kaikissa tuotteissa on normaali kuluttajasuojan mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Kaikilla tuotteilla on 6 kuukauden takuu.


Kaupan purku ja tuotteen palautus
Maksun suorittamatta jättäminen johtaa myyntisopimuksen purkuun. Tuotetta palautettaessa tulee ensin ottaa yhteyttä myyjään.

 

Tilaustietojen käsittely
Vain verkkokaupan ylläpito ja tilausta toimittavat henkilöt käsittelevät tilatessa annettuja tietoja. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä mainostukseen.

 

Lisätiedot:
Piraattipuolue pidättää oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.
Piraattipuolue ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force Majeure) aiheuttamista ongelmista.